Bedrijf

FILOSOFIE

Dynamisch, reactief, enthousiast en klantgericht: dat is de spirit waarin het bedrijf NEO GROUP werkt. Ook menselijkheid, dialoog en hartelijkheid zijn waarden die we verdedigen om tot een totaalaanpak te komen. Zo helpen we alle klanten – bedrijven en particulieren – binnen onze vakgebieden. Het team van NEO GROUP werkt nauw met u samen om nieuwe ideeën, aangepaste oplossingen en professioneel advies te kunnen geven.

GESCHIEDENIS

NEO Group is in 2013 opgericht door Bruno CAMAL.
Na 10 jaar ervaring in de wereld van de mobiele telefonie, kreeg Bruno CAMAL zin om zijn eigen bedrijf te starten.

Zijn uitgangspunt was de globale visie op de telecommunicatiemarkt die hij in al die jaren had verworven. Hij wist precies hoe deze in elkaar stak.
Met NEO GROUP streeft Bruno CAMAL naar een efficiëntere dienstverlening in de telecommunicatie.

Hij zet in op de transparantie van zijn producten en diensten, zowel voor zijn klanten als voor zijn medewerkers.

ONDERNEMING

NEO GROUP is gevestigd in het Luikse en werkt samen met 80 gekwalificeerde interne professionals, naast een team freelance medewerkers. Alle teamleden volgen regelmatig opleidingen om het nieuws op het vlak van de aangeboden diensten en producten op de voet te volgen en hun klanten aangepaste, innovatieve oplossingen te kunnen bieden.

TEAM

Wij zijn meer dan een bedrijf. Wij zijn als een familie, waarin iedereen dagelijks de kans krijgt om bij te leren en plezier te maken, in een aangename, dynamische werksfeer. Wij hebben ook oog voor het welzijn van onze medewerkers en de ergonomie van de werkplek.

Eco-verantwoordelijkheid

Vandaag de dag moet een bedrijf denken aan toekomstige generaties en de uitdagingen van morgen. Zij moet zich onder meer bekommeren om het milieu en haar een groene voetafdruk.

De NEO GROUP wil gebruik maken van nieuwe technologieën, die binnen ons bereik liggen, om mee te gaan op de vooruitgang naar de huidige ecologisch trends.

Daartoe digitaliseren wij een maximum aan documenten om onze papier voorraden te beperken. Wij hebben onze kantoren ook al enkele jaren uitgerust met fotovoltaïsche panelen en meer recent hebben wij besloten te kiezen voor minder vervuilende voertuigen. Voor dat laatste hebben onze WALLBOX oplaadstations natuurlijk een plaatsje gevonden op onze parkeerplaats!”